GELEN ÖĞRENCİ

Gelen Öğrenci Kabul Red Listesi

Değerli Öğrenci;

Duyurularımız için sayfamızı takip etmekle birlikte aynı zamanda e-postalarınızı kontrol etmenizi öneririz.

2017-2018 Akademik Yılında Farabi Değişim Programı Kapsamında Üniversitemize Gelmek İsteyen Öğrenci Başvuruları Online Olarak Alınmış Olup, Online Başvuru Yapmayan Öğrencilerin Başvuruları Geçersiz Sayılmaktadır.

Tarafımıza başvuru yapan ancak kendi üniversitesine bilgi vermeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılmaktadır.

Başvuru Formunu Hatalı Dolduran Öğrencilerin Başvuruları Geçersiz Sayılmaktadır.

Portfolyo Göndermesi Gerektiği Halde; Portfolyo Göndermeyen Öğrencilerin Başvuruları Geçersiz Sayılmaktadır.

Geçerli Olmayan Başvurular Listeye Dahil Edilmemiştir.

Tarafımıza ulaşmayan evrakların posta hatası/gecikmesi nedeniyle problem yaşanması durumunda listede güncelleme yapılabilmektedir.