GİDEN ÖĞRENCİ

ÜNİVERSİTEMİZDEN DİĞER ÜNİVERSİTELERE GİTMEK İÇİN BAŞVURU YAPAN VE KABUL ALAN ÖĞRENCİLERİN HAZIRLAMASI GEREKEN BELGELER;

ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU

ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU

ÖĞRENCİ YÜKÜMLÜLÜK SÖZLEŞMESİ

ÖĞRENİM PROTOKOLÜ

BÖLÜM ALAN KODLARI (Belge Düzenleme Aşamasında Gerekli Olacaktır.)

​KURUM KODLARI (Belge Düzenleme Aşamasında Gerekli Olacaktır.)

Başvurulara İlişkin Bilgilendirme.

-        Farabi Değişim Programı kapsamında Üniversitemizden diğer üniversitelere gitmek için başvuru yapacak öğrenciler, www.farabidegisim.anadolu.edu.tr adresinden online olarak başvuru yapmak ve gerekli evrakları tarafımıza şahsen teslim etmekle yükümlüdür.

-        Başvuru yapacak öğrencilerin not ortalamaları önlisans ve lisans için genel ağırlıklı not ortalamalarının en az 2,00 – Yüksek lisans için en az 2,50 – Doktora için en az 3,00 olması gerekmektedir.

-        Öğrencinin alttan dersi olması başvuruya engel değildir.

-        Öğrencinin 1. Sınıfta öğrenim görmesi durumunda Güz Dönemi Not Ortalaması dikkate alınmaktadır.

-        Hazırlık sınıfı öğrencileri Farabi Değişim Programı için başvuruda bulunamazlar.

-        Daha önce Farabi Değişim Programından yararlanan öğrenciler, tekrar başvuru yapamazlar.

-        Başvuru yapacak öğrenciler, Farabi Değişim Programı ile ilgili başvuru tarihlerini, belge teslim tarihlerini ve ilgili diğer tarihleri, duyurularımızdan takip etmekle yükümlüdür.

-        Öğrencilerin duyurularımızı takip etmemesi nedeniyle ortaya çıkacak her türlü sorumluluk kendisine aittir.