GİDEN ÖĞRENCİ

2018-2019 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Başvuru Tarihleri için sayfamızı takip ediniz.

Başvurulara İlişkin Bilgilendirme.
-        Farabi Değişim Programı kapsamında Üniversitemizden diğer üniversitelere gitmek için başvuru yapacak öğrenciler, www.farabidegisim.anadolu.edu.tr adresinden online olarak başvuru yapmak ve gerekli evrakları tarafımıza şahsen teslim etmekle yükümlüdür.
-        Başvuru yapacak öğrencilerin not ortalamaları önlisans ve lisans için genel ağırlıklı not ortalamalarının en az 2,00 – Yüksek lisans için en az 2,50 – Doktora için en az 3,00 olması gerekmektedir.
-        Öğrencinin alttan dersi olması başvuruya engel değildir.
-        Öğrencinin 1. Sınıfta öğrenim görmesi durumunda Güz Dönemi Not Ortalaması dikkate alınmaktadır.
-        Hazırlık sınıfı öğrencileri Farabi Değişim Programı için başvuruda bulunamazlar.
-        Daha önce Farabi Değişim Programından yararlanan öğrenciler, tekrar başvuru yapamazlar.
-        Başvuru yapacak öğrenciler, Farabi Değişim Programı ile ilgili başvuru tarihlerini, belge teslim tarihlerini ve ilgili diğer tarihleri, duyurularımızdan takip etmekle yükümlüdür.
-        Öğrencilerin duyurularımızı takip etmemesi nedeniyle ortaya çıkacak her türlü sorumluluk kendisine aittir.